Az ön partnere!

Kik vagyunk mi?

 A több mint 20 éves szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező Euroturbo Kft. büszke arra, hogy Magyarországon a forgó gépek alkatrészeinek és szolgáltatásainak meghatározó szállítójaként tekintenek rá, elsősorban a gáz- és olajiparban, mind az upstream, mind a downstream szektorban. Minden döntésünket az vezérli, hogy a legmagasabb színvonalú termékeket és szolgáltatásokat tudjuk nyújtani a partnereink számára. Ha az Ön cégének a legjobb alkatrészre van szüksége, ami a leghatékonyabb termelést biztosítja, böngésszen a weboldalunkon, és kérdéseivel vegye fel velünk a kapcsolatot.

Mivel foglalkozunk?

Ebben a gyorsan változó iparágban felismertük, hogy nélkülözhetetlen a folyamatos fejlődésünk annak érdekében, hogy relevánsak maradjunk a piacon. Emiatt partnereinknek csak a legújabb technológiával bíró, prémium minőségű alkatrészek beszerzését és karbantartási szolgáltatásait biztosítjuk az alábbiakhoz:

GŐZTURBINÁK, KOMPRESSZOROK

Gőzturbinák, gázkompresszor alkatrészek turbó és duggatyús kompresszorokhoz egyaránt
 

GÁZMOTOROK

Főleg a hengerfej és a gyújtás alkatrészei, katalizátor elemek, kipufogórendszerek, szűrő elemek stb.
 
 

SZIVATTYÚK

Minden típusú alkatrész olaj- és vegyipari ipari folyadékszivattyúkhoz
 
Szüksége van valamire a hibátlan termelés folytatásához? Talán egy gyújtó alkatrész, vagy egy vadonatúj Hauke Szivattyú? Segítünk Önnek!
 
 
Ezesetben lépjen kapcsolatba csak szakemberekből álló csapatunkkal, akik a lehető legrövidebb időn belül megtalálják Önnek a leggyorsabb és legjobb megoldást!
 
 
Hogyan csináljuk? Kérését a legnagyobb gondossággal és precizitással kezeljük, kiválasztva valamelyik megbízható gyártó partnerünk egyikét a lehető legjobb minőségű termék biztosítása érdekében.
 
 
Közvetlenül Önnek szállítjuk a szükséges termékeket. 100% -os elégedettség garantált!
 
 

Munkatársaink

Zsolt Pal

CEO, Ügyvezető igazgató

Sophie Pal

Projekt manager

Attila Borsi

Sales igazgató

Zsolt Pal Jr.

Projekt manager